• blog1
 • blog2
 • blog3
 • blog4
 • blog6
 • blog5
 • blog7
 • blog8
 • blog9
 • blog10
 • blog11
 • blog12
 • blog13
 • blog14
 • blog15
 • blog16
 • blog17
 • blog19
 • blog18
 • blog20
 • blog21
 • blog22
 • blog29
 • blog30
 • blog31
 • blog32
 • blog33
 • blog23
 • blog24
 • blog24
 • blog23
 • blog25
 • blog26
 • blog28
 • blog35
 • blog34
 • blog36
 • blog37
23 januari 2017

Wedding | Jacob&Bettruida

1 Oktober 2015 trouwde mijn lieve vriendin Bettruida met haar grote jeugdliefde Jacob. Zij vroeg mij of ik hun fotograaf wilde zijn en hun trouwkaart wilde ontwerpen. Natuurlijk wilde ik dit dolgraag! Bettruida ken ik al vanaf de middelbare school en we hebben heel wat tijd met elkaar doorgebracht. En zolang ik haar ken heeft ze altijd al verkering met Jacob gehad. Nou ik zal je zeggen dat dat aardig wat jaren zijn.. Zo gaaf dat ze al vanaf hun jeugd bij elkaar zijn en nu al meer dan een jaar een getrouwd stel mogen zijn!

Jacob en Bettruida; Wat heb ik deze dag genoten, ik heb veel gelachen met jullie! Van jullie humor samen word ik blij van en zie ik hoe jullie bij elkaar passen. Toch ook 2 totaal verschillende mensen maar zo mooi en hartverwarmend om te zien hoe jullie liefde voor elkaar is gegroeid in al die jaren. Jullie zijn gewoon bijzonder leuke mensen♡

Fotografie en kaartontwerp: Joke van Veen fotografie | Second shooter: Tineke van Veen | Bruidsjurk: Bruidsmode visser | Trouwpak: Suits Supply | Bloemen: Joke Oost (tante van bruidegom) | MUHA: Willemien Buter | Schoenen bruid: Steve madden | Sieraden: Lucardi

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.