• 1
 • 15
 • blog1
 • blog2
 • blog3
 • blog4
 • blog5
 • 12
 • blog6
 • blog7
 • blog8
 • blog9
 • 8
 • blog10
 • 13
15 augustus 2016

Loveshoot | Gerrit en Danielle

Wat is het lang geleden dat ik voor jullie een blog schreef!, Na mijn verlof waarin ik wat ups en downs heb gehad en natuurlijk volop heb mogen genieten van ons kleine mannetje, is het nu weer tijd om langzaam te beginnen met fotografie. En hoe?! Vol spanning maar met een geweldig leuk stel die mij een paar weken terug benaderd hebben voor een loveshoot.

Gerrit en Danielle, ook wel mijn buurtgenootjes, zijn een erg leuk en spontaan stel. Wauw, wat een liefde straalt er van jullie af! We maakten de foto’s tijdens het gouden uurtje bij zonsondergang… een perfecte zomeravond. Het was voor mij een avond waarin ik veel heb gelachen en weer volop heb mogen genieten!

blog115

blog2

blog5

blog6

blog7

blog8

8

13

blog9

12