• 2
  • 7
  • blog1
  • 6
  • blog2
  • blog3
  • 11
  • blog4
  • blog5
9 november 2015

Loveshoot | Hendrik & Wytske

Afgelopen oktober, toen alle herfstkleuren zo waanzinnig waren, mocht ik de gewonnen fotoshoot door Wytske van Urk vast leggen. Ik ken Wytske als fotografe en het is wel erg leuk om haar zelf eens in de spotlights te mogen zetten. Ze heeft mijn trouwdag vorig jaar vast mogen leggen en al haar werk kun je bewonderen op haar website www.wytskevanurk.nl .

Wytske koos voor een loveshoot met haar man Hendrik. Wat eerst wat onwennig was voor de camera werd een hele leuke shoot. De humor die Hendrik over zich heeft gaf de sfeer veel vermaak. Ik heb erg veel gelachen! En of loveshoots alleen voor jongere stelletjes zijn? Echt niet! Na een 10 jarig huwelijk zijn ze nog steeds helemaal verliefd, echt zo mooi om te zien.

Geniet van deze lovebirds,

7

blog2

6

blog5

11